Unele lucruri nu pot aștepta, ratele tale da

Pentru că acum e mai important să fii în siguranță, poți să îți amâni ratele la creditele BCR BPL
Unele lucruri nu pot aștepta,
ratele tale da

Pentru că acum e mai important să fii în siguranță, poți să îți amâni ratele la creditele BCR BPL

Știm că situația actuală ne afectează pe fiecare în parte și că în aceste momente, unele lucruri sunt mai importante decât altele. Dar știm și că împreună, prin responsabilitate și solidaritate, vom trece peste orice obstacol.
De asta, suntem alături de dumneavoastra și daca sunteti afectat de aceasta situatie, va prezentam varianta prevazuta de OUG nr.37/2020 privind acordarea unor facilități pentru creditele acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori (“OUG 37”) care va permite sa optati pentru o perioda de suspendare intre 1 si 9 luni.
In acest sens, puteti solicita la BCR BpL amanarea ratelor la credit, prin completarea acestui formular, cel mai târziu până la 15 iunie 2020. Pentru a putea beneficia de aceasta facilitate,  conform  OUG nr 37 din 30 martie 2020 trebuie să indeplinti cumulativ următoarele criterii:

  • nu înregistrati restante la data de 16 martie 2020 (data instituirii stării de urgentă) sau dacă ați avut restante, acestea au fost achitate integral pană la data completării formularului de mai jos;
  • sunteți afectat direct sau indirect de situația gravă generată de pandemia COVID-19 (de ex, prin pierderea locului de muncă, diminuarea veniturilor sau carantină).
  • credit acordat inainte de 30 martie 2020
  • nu veti depasi varsta de pensionare (63 ani pentru femei/ 65 ani pentru barbati) sau nu veti depasi varsta de 70 ani daca sunteti pensionar, la terminarea contractului prelungit cu perioada amanata.
  • Declarati  motivul solicitarii amanarii la plata, bifand una dintre variantele de mai jos

 

Formular pentru amânarea
ratelor la credit

* camp obligatoriu

Declar, pe proprie răspundere, în condițiile legii, că situația veniturilor mele este afectată semnificativ ca urmare a situației epidemiologice determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, ca mi-au fost afectate veniturile proprii și/sau veniturile aferente familiei, direct sau indirect, de situaţia gravă generată de pandemia COVID-19 față de nivelul înregistrat anterior declarării stării de urgență, ca urmare a intervenției uneia/mai multora dintre următoarele cauze:

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR BpL să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice. Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR BpL vă rugăm să accesati Politica de confidentialitate  Solicit amanarea la plata a ratelor şi prelungirea perioadei de creditare cu o perioadă egală cu numărul de rate amanate.

De asemenea, te rugăm să apeși o singură dată pe butonul trimite. Sunt multe solicitări și pot există întârzieri în transmiterea solicitări. Dacă vei apasă de mai multe ori, se va îngreuna și transmiterea formularului și se vor transmite și mai multe solicitări.

Ne puteti contacta pentru detalii privind amanarea la plata la adresa de email BPL.SuportAmanaRata@bcrlocuinte.ro sau telefonic la numerele mentionate pe site-ul nostru: 0801.080.275 sau 021/407.43.25